Baumit, spol. s r.o.

Realizovať pekné a zdravé bývanie a spríjemňovať životné prostredie – to je a vždy bolo hlavným poslaním spoločnosti Baumit. Aby firma napredovala a zdravo rástla, je potrebná inovácia. A to nielen v oblasti nových výrobkov a technológii, ktorej sa spoločnosť Baumit venuje už od začiatku.

Bez spoľahlivých a kompetentných zamestnancov a lojálnych a profesionálnych partnerov, s ktorými sa za 25 rokov vytvorili trvalé férové vzťahy, by sa príbeh značky Baumit odvíjal inak. Veľkou mierou sa zaslúžili na tom, že sa Baumit stal dlhodobým lídrom na trhu suchých omietkových zmesí a fasádnych tepelnoizolačných systémov. Viaceré z postupov a procesov, ktoré sa zaviedli práve na Slovensku, sa stali štandardmi aj v ostatných krajinách tohto koncernu, či už je to oblasť interných procesov, komunikácie, digitálnych technológií, či logistika.

A tak sa viacerým, 14. novembra v priestoroch bratislavskej Refinery Gallery, kde sa stretlo takmer 700 hostí na veľkolepej narodeninovej oslave 25. narodenín spoločnosti Baumit Slovensko, zdalo ako by to bolo iba včera, keď sa začala ich vzájomná spolupráca. Okrem súčasných a bývalých zamestnancov firmy pozvanie na párty prijali partneri spoločnosti Baumit z radov architektov a projektantov, realizačných firiem, predajcov, dodávateľov, partnerských inštitúcií, médií a priatelia značky Baumit.

Programom hostí sprevádzala Marianna Ďurianová, ktorá postupne vyspovedala Rastislava Plášeka, obchodného riaditeľa spoločnosti Baumit, Tomáša Seppa, marketingového riaditeľa, Roberta Schmida, majiteľa spoločnosti Baumit, a Ľubomíra Fusseka, generálneho riaditeľa spoločnosti Baumit Slovensko. Koncertne i do tanca zahral Big Band Gustava Broma pod vedením Vlada Valoviča spolu so sólistkami Andreou Zimániovou, Ivanou Regešovou a Zuzanou Gamboa. Vrcholom večera bolo vystúpenie Dary Rolins s tanečníčkami. Do tanca zahral aj DJ Pablik.

S vďakou a rešpektom spoločnosť Baumit Slovensko pozýva všetkých svojich zákazníkov pokračovať v dobrodružstve, ktoré začalo v roku 1994 a za 25 rokov trvania prinieslo na slovenský trh množstvo moderných produktov a riešení šitých presne na potreby a požiadavky svojich zákazníkov.

-bba-
Foto: Marek Kikinder